Vægtregulering

0 kr.

Biogym er specialister i vægttab. Vi kalder det bare vægtregulering fordi vi finder det er en mere relevant beskrivelse - det er for os vigtigt at du får praktiske værktøjer til at flexe din kost og et mindset der passer til således at du hele tiden kan regulere din kost og dermed din vægt.

Så ikke mere yo-yo vægt og kure der er dømt til at mislykkes - Vores viden bliver dine resultater.

Antal
1
Tilføj til kurv

Biogym er i al beskenhed specialister i vægtreguleringsforløb, med det formå at komme ned på den ønskede vægt OG være i stand til at fastholde den i det lange løb - FlexKost kalder vi det. 

Vi starter alle forløb med en udførlig konsultation hvor vi afdækker dine ønsker og mål og sammen fastsætter et realistisk tidsrum til at opnå resultatet.  

Du skal også svare på vores spørgeskema - ca 35 spørgsmål (vi udbygger hele tiden med nye relevante sprgsmål) hvorefter vi udfærdigheder en egentlig behandlingsplan der bliver grundstenen i din rejse mod målet. Halvvejs i forløbet kigger vi sammen på planen for at evt revidere den på de punkter der ikke virker for dig.

Biogym udfærdiger træningsplaner, kostvejledninger eller -planer, copingsessioner mm, alt efter hvad DU har brug for. Måske du er en DIY (Do It Yourself) hvor du i vid udstrækning "klarer dig selv" med få timer og vejledninger, eller du er i den anden ende af skalaen - DIWY - (Do It With You) hvor vi sammen har et tæt paprløb for at sikre dig at komme i mål.