Pure Coffee Light Roast 250g

89 kr.

100% Arabica, malet kaffe fra en 'Single Estate' fra Brasilien. Specialkaffe "fremragende". Letbrændt, ideel til filterkaffe. Laboratorium testet for aflatoxiner og svampe. Indhold 250g.

Hvorfor NøordCode ren kaffe?

NøordCode stiller høje krav til valg af kaffebønner, gæring og ristningsprocessen. De går meget op i smag og et giftfri landbrug.

NoordCode Pure Coffee er en 'Single Estate' 100% Arabica og kommer fra et område i Brasilien: Norte Pioneiro. Gården "Californien" opfylder høje standarder for økologisk og giftfri produktion. Kaffebønnerne testes i et uafhængigt laboratorium for at kontrollere kvaliteten.

Den etiopiske gæringsstil og langsom ristning garanterer en optimal smag uden bitterhed eller forbrændt eftersmag. Planlægningsprocessen er optimeret i henhold til den seneste videnskabelige forskning og europæiske standarder. Ved steking tages der hensyn til mange faktorer, der har indflydelse på kvaliteten, såsom vejret, fugtigheden og temperaturen på bønnerne.

NøordCode Pure Coffee er en afbalanceret kaffe med en optimal syreindhold og body. Appelsin og citrusfrugter er de første nuancer, du kan smage, og den lange finish af nødder passer perfekt til mælk, smør eller fløde.

NøordCode Pure Coffee har en kopningsscore på 88,5 på en 100-punkts skala. Cupping bruges inden for kaffebranchen til at evaluere kvaliteten af ​​en kaffe. Med en kopningsscore på mere end 85 point har NøordCode Pure Coffee betegnelsen "Specialkaffe" med fremragende kvalitet.

Fordelene ved NøordCode Pure Coffee Light Roast

Vælg NøordCode Pure Coffee Light Roast, hvis du vil lave filterkaffe *. Kaffen er også velegnet til blanding med NøordCode Pure MCT olie og NøordCode Pure Ghee.

NøordCode fremstiller ikke mørke brændt kaffe, ligesom de fleste kommercielle kaffemærker. Overdreven ristning giver kaffen en stærk smag, der skjuler giftstoffer og oxidation. NøordCode Pure Coffee er blevet brændt til den ideelle grad, og du vil smage forskellen!

  • 100% Arabica og kaffe fra en plantage (Single Estate)
  • Smag toner af appelsin, citrus og nødder
  • Letbrændt, perfekt til filterkaffe
  • Cupping-score på 88,5
  • Testet for aflatoxiner og svampe i laboratoriet
  • Ristet langsomt for at bevare de gavnlige næringsstoffer
  • Frisk aroma takket være den øjeblikkelige vakuum emballage
  • Leveres i en lufttæt beholder for nem opbevaring

NøordCode Pure Coffee fås også i en let ristet hel bønne-variant: NøordCode Pure Coffee Light Roast Whole Beans.

* Vælg NøordCode Pure Coffee Medium Roast Ground, hvis du vil lave stærkere kaffe, såsom Espresso og Cappuccino.